Γράφει ο Μιχάλης Ανδρεάκος

Άγριο ξυλοδαρμό από δύο αδέλφια δέχτηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (22/4) ένας 19χρονος, ο οποίος κατέληξε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου της Κρήτης και στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στις τοπικές αστυνομικές αρχές, μέσω του πατέρα του.

Αναλυτικότερα, οι πληροφορίες του ρεπορτάζ της τοπικής ενημερωτικής ιστοσελίδας ekriti.gr αναφέρουν ότι ο 19χρονος συναντήθηκε στο πάρκινγκ του Δήμου, κοντά στην παραλιακή με μία 17χρονη κοπέλα και τον 20χρονο αδελφό της (τους οποίους γνώριζε) το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, με σκοπό να επιλύσουν ορισμένες προσωπικές τους διαφορές.

Ωστόσο, τα πράγματα κάποια στιγμή ξέφυγαν, όταν ο 20χρονος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του 19χρονου και ξεκίνησε να τον χτυπάει με γροθιές στο κεφάλι, ρίχνοντας τον κάτω. Λίγη ώρα αργότερα, στο σημείο κατέφτασε και ο τρίτος αδελφός της οικογένειας, ηλικίας 18 χρονών, ο οποίος άρχισε με τη σειρά του να βαράει τον 19χρονο, ενώ η 17χρονη κοπέλα βιντεοσκόπησε όλο το περιστατικό.

Μετά το τέλος του περιστατικού τα τρία αδέλφια εξαφανίστηκαν γρήγορα από το σημείο, ενώ ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να λάβει την απαραίτητη ιατρική και φαρμακευτική φροντίδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει τα δύο από τα τρία αδέλφια (τη 17χρονη και τον 18χρονο), καθώς και τους γονείς τους, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων, με τον 20χρονο να παραμένει προς το παρόν εξαφανισμένος (Πηγή: Iefimerida).